Oro och medalj

Har lite dåligt samvete för att så många inlägg nu är gravid-relaterade, men det känns att hjärnan gått in i någon slags förberedande fas. Idag har jag tex roat mig med att ha ångest över huruvida bebisen har vänt sig och i så fall kejsarsnittet ska ryckas undan framför näsan på mig, så pass mycket att jag varit halvt okontaktbar delar av dagen.

Men, för att inte fastna i det så tänkte jag bara hylla äldsta sonen O, som lyckades knipa ett brons i höjdhopp på dagens tävling i friidrott! Mycket bra jobbat!


Annars har kört min sista träning på gym i lördags, mitt gymkort är fryst fr.o.m onsdag och det börjar ta slut på övningar jag kan göra. Kändes jättekonstigt att lägga undan träningsväskan för ett lite längre uppehåll, men jag hoppas verkligen att jag inte kommer tappa det helt, min förhoppning är att kunna börja träna lugnt på gym ungefär samtidigt som jag börjar jobba halvtid, dvs i oktober, om de fysiska förutsättningarna finns. Tills dess så funderar jag på att knåpa ihop ett hemgjort TRX-band, finns en massa guider på nätet och då kostar det ju under 200 kr. Bra sätt att hålla igång rygg och axlar tänker jag!

Har ni haft en bra helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s