Hemma

Det är så himla skönt att min föräldraledighet äntligen startat – nu har jag fram till och med torsdag på mig att fixa och dona med lite sånt jag vill ha klart innan bebisen kommer. Det är egentligen inte så mycket bebisrelaterat, det mesta sånt är ju redan gjort, utan snarare storstäda och få lite extra fint här hemma. Det känns ju liksom bättre ända in i själen när det är rent och i ordning runt en, tycker jag!

IMG_3171

Jag fick jättefina tulpaner av mamma, nu hinner man ju njuta av dem till skillnad från när man jobbar hela dagarna!

IMG_3170

Nu längtar jag efter bebis och att våren ska komma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s