Tegnértornet och tävling

Det är väl inte så väldans intressant det vi gör på helgerna här hemma egentligen, men jag har kommit på att det är jättekul att gå tillbaka och läsa om vad man gjort själv – för vad fort man glömmer? Sen kan man väl kanske få lite tips med, när ens fantasi tryter och man vill hitta på nåt med familjen…

Det här har i alla fall varit en jättebra helg, den började ju i fredags med halvdag, klipptid och en start på min föräldraledighet – vilket vi firade med att äta (alldeles för mycket) på Rosegarden på kvällen.

Lördagen blev det friidrottstävling på – den första för Lukas dessutom. Han hade lite tävlingsnerver men tyckte det var väldigt kul! De gör det så bra på friidrotten – alla upp till 9 år får medaljer och där blir det ingen guld-, silver- och bronsplats, det är så det ska vara för barn! Det ska bara vara kul, bra att lära sig hur det funkar på en tävling och roligt att vara med! Oliver som tävlar i P11 fick en silvermedalj i höjdhopp på 1.15m, vilket dessutom var personbästa, så han var jätteglad han med 🙂 Sen blev vi bortskämda med middag hos mina föräldrar, där dessutom barnen stannade kvar och sov över så vi kunde åka hem o kolla film istället för att se på mello… Tack och lov!

Nu var det ju inte riktigt lika fint väder idag som det var igår, men det är ändå lite vår i luften och hyfsat milt med 5-6 plusgrader så vi tänkte vi skulle testa en ny grillplats vi inte testat förut, nämligen Tegnértornet ovanför Gränna. Nu visade det sig visserligen att det var galet branta backar och väldigt kuperat upp dit – visserligen inte långt men är man dessutom gravid i vecka 39 så blev det liiiiite jobbigt att ta sig upp. Det tog typ 40 minuer att ta sig typ 1,5 km i gravidtempo (ok, barnen gjorde väl att det dröjde lite med) men väl uppe var det ju en rätt trevlig grillplats att sitta och vila på. Övriga familjen knatade upp i själva tornet (barnen typ 8 gånger upp och ner) medan jag ”offrade” mig och skötte grillen, hehe… Fick dessvärre inte med mig kameran så det fick duga med mobilen.

IMG_6292IMG_6307IMG_6296IMG_6290

Och så en panoramabild från makens kamera som avslutning.

20170312_123226.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s