Dan före dan före…snittaredan?

Ok, allt är städat och klart här hemma, BB-väskan packad och allt som kan förberedas är förberett.

Men lik förbaskat går det inte att få in i huvudet att vi ska ha en bebis på fredag???? Vadå, här hemma rullar ju dagarna på som vanligt och jag är visserligen lite tjock om magen, men ändå – en bebis?!? Är visst trögare än någonsin med tredje barnet…

Idag har jag i alla fall fått sitta och gotta mig en stund i solen och fått lite efterlängtade fräknar, gud vad jag längtar efter lite varmare och ljusare dagar nu! Alldeles strax ska jag gå och hämta barnen i skolan, supermysigt, men samtidigt så har det känts vansinnigt lyxigt att få några förmiddagar alldeles bara för mig själv den här veckan, det händer ju liksom aldrig annars. Så grymt skönt att få sitta i lugn och ro och äta frukost själv framför TV’n (det får ju inte barnen göra så det kan man ju inte göra när de är hemma), dricka så mycket kaffe som gravid-rekommendationerna tillåter och sen få gå och fixa lite i lugn och ro, utan att någon stökar till samtidigt i andra änden av huset.

Det har varit en välbehövlig vecka känner jag ändå, för nu är jag TRÖTT. Men sova verkar ändå tämligen överskattat…? Jag sover lätt och ryckigt och drömmer konstigt mest hela tiden, oftast om kejsarsnitt nu (positiva drömmar som tur är), men inte ens i drömmarna resulterar det i någon bebis, haha…

Nehej, dags att gå, hoppas att ni andra får komma ut lite i vårsolen med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s