Insikter

Några korta insikter från mig när jag sitter i soffan och ammar. 

Man blir självmordsbenägen av att bara se vinjetten till Malou. Maken till negativ människa har jag aldrig varit med om, det ska alltid rotas fram nåt lidande.

Jag är inte särskilt förtjust i att amma. Tycker det är minst lika mysigt att flaskmata, men kommer ändå fortsätta amma så länge jag står ut eftersom det är ett bra alternativ för Filip.

Om det går att undvika napp till Filip kommer jag göra det, annars blir det x antal gånger per natt när man ska knata upp och peta in nappen när de tappat den, när de blir lite större (enligt min erfarenhet alltså). Samtidigt är det ju väldigt bra med napp vid andra tillfällen! Vi får väl se hur det går…

Tydligen har jag ingen fantasi alls när det gäller mellis till mig själv, det blir antingen macka eller fil och flingor. Hjälp? Måste gå att göra med en hand helst…

Det är jättesvårt att komma ut och sitta i solen, är Filip vaken så blir han vansinnig av att ha på sig ytterkläder och sover han blir det ofta inomhus i vagnen eftersom han inte direkt gillar att åka vagn (mår ev illa av att det skakar???). Jag har den enda bebisen i historien som inte gillar att sova i vagnen på promenad…


Trots att det här är tredje barnet och jag egentligen VET att det inte är sant så känns det som att det alltid kommer vara så här låst som det blir just nu med en liten bebis som gärna vill äta med en timmes mellanrum. Och som äter i typ en timme varje gång. 

Det var några korta tankar från mig, frågor på det?


Stolt storebror gillar att köra vagn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s