Limbo

Jag befinner mig i någon form av limbo just nu, när det kommer till kläder. Bebismagen är nästan helt borta, men ett mjukt lager av ”fluff” ligger över hela kroppen och verkar (som vanligt) inte vilja ge med sig utan lite ansträngning. För första gången i mitt liv har jag egentligen inte emot fluffet, min rundade och mjuka kropp är faktiskt vacker – men jag ska återkomma till den här häpnadsväckande upptäckten i ett senare inlägg.

Så, mitt enda problem rent utseendemässigt just nu är att jag liksom inte har så mycket kläder som funkar… Mammakläderna är undanlagda efter att jag bott i dem de senaste månaderna, men jag är en bra bit från mina vanliga jeans tex. Jag har ett par slappare jeans jag kan ha – MEN – då kommer ju linningen precis över snitt-ärret eftersom de liksom är gjorda för att kasa ner lite… Det är INTE skönt!

En bild från när jag testade mina baggyjeans och var jätteglad över att jag kunde ha dem, tills jag kom på att de satte sig rakt över snittet…

Tröjor funkar väl typ, men det är få som sitter bra och som dessutom samtidigt är amningsvänliga! Har dessutom kommit in i den där fasen när man jäkligt lätt får mjölkfläckar för man inte märkt om amningsinläggen halkat lite snett… =/ Alltså går jag runt i mysbrallor och lite halvdantsittande, ofta fläckiga, tröjor och känner mig rätt… sunkig. Det är absolut skönt med myskläder, men när man ska ut på promenad och så så känns det ju rätt skönt att ha ”riktiga” byxor på sig, men allt är för smått eller skaver.

Dessutom ställer ju brösten till det lite, de brukar ju aldrig vara nåt som jag behöver tänka på när jag köper kläder, men nu får jag nästan inte på mig en enda jacka tex, pga mjölkstinna boobisar gör att inget går att knäppa – och jag vill INTE riskera att de blir kalla och drabbas av mjölkstockning!

Min enda accessoar just nu, en bärsele 😉

Det går ju liksom inte köpa kläder nu heller direkt, eftersom jag ändå måste jobba mig in i min gamla garderob sen.

Nåväl, dagens i-landsproblem antar jag, men man mår ju liksom alltid lite bättre när man trivs i sina kläder tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s