Ny fas

Jahapp, Filip är nu 3 1/2 vecka och verkar ha kommit in i en ny fas där han är vaken längre stunder. Det är ju hur mysigt som helst, förutom att han får väldigt svårt att komma till ro och somna efter… Inte ens att äta hjälper, och efter att ha snart hur mycket som helst i helgen så gav vi upp tanken på att skippa nappen till honom och tog till den – annars blir jag snart galen av allt ammande! 

Den funkar väl typ ok på det sättet att han lugnar sig, men han verkar ändå ha väldigt svårt att somna in efter en längre stund som vaken. Det enda som funkar helt säkert är den här varianten:


Dessvärre betyder det ju att jag blir sittande ännu mer, vilket jag dels bara får ont i kroppen av och som dels typ gör det  omöjligt att få nåt gjort. Är så galet tacksam för att storebrorsorna är så pass stora att de kan fixa frukost och mellis själva men har ju samtidigt såklart världens dåliga samvete över att inte räcka till…

Lite senare…

Tro det eller ej, men jag tog Lukas och Filip med mig och åkte till Backamo precis efter att ha matat Filip. Det gick faktiskt riktigt bra, även om jag inte vet vad vi egentligen köpte eftersom hjärnan var helt splittrad och jag var livrädd att Filip skulle vakna och sen gallskrika hela tiden i affären och på vägen hem… Men det gick bra hela tiden så jag och Lukas firade med varsin TipTop i vårsolen (och blåsten).

Nu är vi däremot tillbaka och jag sitter i vanligt manér i soffan och ammar, men jag fick åtminstone komma iväg en liten sväng!


Det blir mycket bilder med mobilen nu, det får bli så eftersom jag nu bloggar mycket från den helt enkelt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s