Magknip

I går hade den här lilla stackaren en jobbig dag med en hel del magknip. Tycker så himla synd om små bebisar som drar ihop sig, sparkar och fäktar av att det kniper, det gör ont i hela mig. Visst, det är ingen fara för dem i långa loppet, men jag kan ändå inte bara ”chilla”, även om det är tredje barnet….

IMG_3593

Man får inte mycket gjort när en liten plutt har svårt och sova, och det enda som eventuellt duger en liten stund är att sova PÅ någon. 

Som resultat blev all hans (och min) sömn tämligen hackig, plus att han åt med max två timmars mellanrum hela dygnet. Försökte komma på om jag ätit nåt konstigt men det tror jag inte jag har, det var nog bara en sån dag helt enkelt. Det har varit ganska gnälligt idag med, vilket har resulterat i att både jag och maken är rätt trötta och lättretliga, vi som ska åka iväg till mina föräldrar strax och äta påskmiddag. Jaja, det får bli som det blir helt enkelt!

IMG_3598

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s