Längtan

Igår när maken kom hem från jobbet så ammade jag Filip och sen tog jag mig en snabb tripp ner till stan! Egentligen var det mest för att komma ut en sväng alldeles själv, men när jag nu ändå var där passade jag på att köpa en amnings-bh på Lindex, haha, där har det hänt lite sen sist jag var gravid kändes det som! Hittade en som var jättesnygg faktiskt, känns ju alltid lite roligare ändå.

När jag nu gick runt där nere så knatade jag även förbi ”mitt” gym och jag fick ett sånt JÄTTE-längt efter att få träna! Det nästan sög till i hela kroppen av en känsla att jag ville svettas, flåsa, ta i, lyfta tungt och t.o.m. springa(???). Den känslan satt i hela kvällen, och faktiskt även nu när jag tänker på det, och det gjorde mig så glad på något sätt! Jag har varit lite rädd att jag skulle tappa de bra vanor och rutiner jag har lyckats jobba mig fram till, men nu är jag inte det längre. Min kropp minns ju precis hur skönt det är (åtminstone efteråt) att träna och röra sig, så nu bara längtar jag till det finns möjligheter och förutsättningar för att sätta igång på riktigt – än så länge får jag nöja mig med lite sporadisk och splittrad ”rehab”-träning för att få kroppen på banan igen. Men, jag tror faktiskt inte det kommer dröja så länge ändå, för jag känner mig hyfsat stabil i bålen redan, även om jag såklart inte kommer kunna använda några vikter att tala om på ett tag.


Idag har Filip tex skött sig exemplariskt så jag har hunnit storstäda här hemma, gosa med honom och spela spel med de stora barnen. Känns oerhört gött och än så länge får man ju bara ta de tillfällen som uppenbarar sig, vissa dagar får man inget alls gjort, men det är helt ok det med.


Så himlens gosig man kan vara när man lägger den sidan till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s