Första utvecklingssprånget

Idag är Filip fem veckor och verkar ha kommit in i det första utvecklingssprånget enligt mina appar. Tror inte jag jag nån koll på dessa språng så här tidigt med de andra två, det har nog varit först när de blivit lite större. I alla fall märks det här på mer magknip och en mycket oroligare bebis.

Bäst är när man får somna i en ställning där mamma sitter som mest obekvämt tydligen, och just nu går det inte lägga ner honom som vanligt när han somnat. Därmed sitter jag nu och ammar i fåtöljen för tredje gången den här morgonen… Hann visserligen äta frukost innan men börjar bli rätt hungrig nu igen, men det är ju bara att vänta in den här lille fisen. Längtar till helgen så jag får både sällskap och avlastning – som varje gång jag har barn så vill jag skicka en tanke till alla ensamstående föräldrar, ni är ju hjältar på riktigt! 


Vill bara sova i mammas famn…

Hoppas att ni alla får en bra helg, och extra hälsningar till alla er som ska köra Tough Viking i Göteborg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s