Helgutflykt

Vilken bra helg det här har varit, speciellt i jämförelse med veckan som gått! Misstänker som sagt att Filip gått igenom nåt utvecklingssprång (eller var det nåt annat så det fortfarande ligger framför oss???) men att han nu ”landat” igen, för han har varit så makalöst trevlig 🙂 Han har sovit bra (och väldigt mycket), ätit lagom mycket och när han varit vaken har han varit hur go som helst – en bra kombo liksom! Vi tackar för de dagar som är så här bra!

IMG_3635

Vi har haft långa diskussioner i helgen ❤

Tack vare det här så kunde vi ju åka på en liten ”utflykt” idag, det blev en runda till Kålgårdens lekpark med alla barnen. Maken jagade de två stora och jag njöt först av solen och försökte sen gå en runda för att hålla mig varm när det började hagla 10 minuter senare… Snacka om april-väder!

IMG_3687
IMG_3667
IMG_3661

Vi avslutade med en klassiker – fika på Rosetten! Där var det ju en sisådär 6 veckor sedan vi var sist, så det var väldigt mysigt. Filip sov exemplariskt hela fikastunden (makalöst eftersom han ALLTID annars vaknar när jag ska äta nånting) så vi fick fika i lugn och ro.

IMG_3701
IMG_3703

IMG_3702

Jag passade på att äta allt sånt gott som jag inte fick äta som gravid 🙂

Det var så grymt skönt att få komma ut lite och göra något ihop, nu längtar jag ännu mer efter lite varmare väder så vi kan återuppta våra utflykter till skogen.

IMG_3700

Vi njuter till fullo av att Filip är så nöjd och glad nu! Han sover faktiskt riktigt bra nästan jämt och har vi tur kan vi få en sisådär 3 sammanhängande timmar i stöten ibland. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s