En gång är ingen gång…

… Det vet jag ju, men i dag testade jag att ta med Filip till gymmet när han förhoppningsvis skulle sova sitt långa pass – vilket han också gjorde! Eftersom han sov som en liten gris funkade det ju jättebra att åka ner, ombytt och klar, köra fyra varv ”cirkelfys”, ta en smoothie och sen åka hem. Kändes grymt skönt! Det går ju rätt fort, från det att jag åker hemifrån tills jag är tillbaka tog det ca en timme. Skulle det knipa kan jag ju alltid amma på gymmet dessutom. Så, nu tänker jag faktisk aktivera mitt gymkort igen, även om nog långt ifrån alla gånger kommer gå så här bra!


Dessutom fick jag tid att ta en kopp kaffe i solen på altanen här hemma innan han vaknade, alltså inget av det här hade ju gått om han inte sovit så himla bra, jag är så glad och tacksam för det!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s