Vi behöver väl inte nämna några siffror..

…men idag fyllde jag ju då år igen, konstigt att det alltid händer den här tiden på året!

Måste säga att jag haft en riktigt, riktigt bra födelsedag, Filip åt bara en gång i natt så jag var rätt pigg när övriga familjen kom in och uppvaktade mig. Av Oliver fick jag fina rosor, av Lukas choklad och av maken fick jag en jättefin blombukett och ett jättefint armband!

IMG_3765
IMG_3768
IMG_3769
Sen fortsatte dagen jättebra i det kanonfina vädret, de stora barnen var hos mormor och roade sig så jag, maken och Filip tog en födelsedagsfika nere på Bryggans uteservering – jättetrevligt!

Väl hemma sov Filip en stund till så jag fick sitta ute och sola lite (typ enda gången jag verkligen älskar att bara sitta still) och sen lagade vi mat som maken planerat och köpt hem – helt perfekt! På kvällen kom mormor, morfar och barnen och så åt vi ihop – och Filip skötte sig jättebra så vi fick äta i hyfsad lugn och ro! Han har annars haft några riktigt jobbiga kvällar här nu med mycket skrik och magknip den lilla stackaren 😦 Men som sagt, i kväll var det helt ok och bara korta stunder med knip, skönt för oss alla!

IMG_3777

Grillad torskrygg, tryfferad palsternackspuré och så mango/melonsalsa. Sjukt gott!

IMG_3792

Det blev min favorit till efterrätt – vit chokladmousse! Här i lite halvkombo med savoirdkex och rårörda jordgubbar så det påminde om en Tiramisu. 

Filip var så go och låg och jollrade (och gäspade) i sitt babygym under tiden vi åt.

IMG_3778

IMG_3796

Skönt att vila hos mormor!

IMG_3789

Jag måste ge Lukas kredit för fotot ovan dessutom!

Hoppas att ni alla haft en lika bra dag som vi haft, och tusen tack för alla grattishälsningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s