Nattliga händelser

Ja du milde vilken natt vi just hade… 🙄 

Filip vaknade och var vrålförbannad för han var täppt i näsan, så in till skötbordet för koksalt. Det blev han såklart ännu argare för… När vi ändå var där passade vi på att göra ett ”snabbt” blöjbyte, men såklart kissade och bajsade han den sekunden jag tog bort den gamla blöjan, eftersom jag glömt lägga en nytt blöja under först.
Tror att jag klarade pyjamasen, börjar ta på den men då ser jag att den är dyblöt på ANDRA sidan?! Tar av den helt, gissa vem som är än argare nu, och byter till en ny – på golvet eftersom allt är blött.. 
In till sängen igen, ska ta på strumporna på honom, men fick tydligen bara med mig en. Ger upp det och ser till att han äntligen får börja amma, varpå han till slut blir nöjd. 

Men när han ätit då? Nä då skulle han naturligtvis inte sova i sitt babynest sen, utan PÅ mig resten av natten. Grymt glad att vi har ställbara sängar, världens bästa som småbarnsförälder, speciellt när barnen är sjuka eller snoriga!

Mvh genomsvettig, klarvaken morsa som hoppas att inte de andra två barnen vaknade av det här med*, för då lär det bli en kinkig dag idag… 🤣😂🤣

IMG_3817.jpg

Inte lätt att vara liten och snorig, men inte lätt att vara mamma alltid heller 😉 *gäsp*

* Maken sover i det som ska bli Filips rum, eftersom det är dumt att vi vaknar båda så fort liten vill äta på natten, minst stressigt för mig så med när man inte känner att man väcker nån…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s