Junespelen

Igår var det dags för Junespelen igen, årets första friidrottstävling utomhus. Precis som förra året hade vi makalös tur med vädret, strålande sol och alldeles lagom varmt! Faktiskt lyckades vi bli lite solbrända hela familjen, förutom Filip då såklart. Han betedde sig förresten utmärkt genom att sova igenom i princip hela dagen, från kl 09 till kl 14:30?!?! Helt galet!

IMG_3866

Blir en väldigt mysig utflyktsdag när vädret är på topp!

Lukas lyckades vinna brons i kast med liten boll, väldigt bra gjort när man bara är 6 år och tävlar med pojkar 8! Sen var det väl en hel del humör under dagen, kvällen innan spenderade nämligen jag och Lukas på akuten till nästan midnatt, han fick en allergisk reaktion av nåt han ätit och eftersom det bara blev mer och mer åkte vi in. Men, efter en Aerius så hann han bli av med utslagen innan läkaren kom så då åkte vi hemåt.

IMG_3833
IMG_3853

Oliver tävlade i kula och längd, men det blev ingen pallplats den här gången.

IMG_3843IMG_3840

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s