Dag som natt

Alltså herregud vilken dag det var igår…. Ni kunde ju läsa om hur natten var, och dagen blev inte ett dugg bättre. Normalt sett sover ju Filip minst 2-3 timmar runt lunch, men igår sov han nästan inte alls – med ett humör därefter med såklart. Vet inte om det bara beror på förkylningen och den täppta näsan han verkar dras med just nu, magknip eller ett utvecklingssprång, men i vilket fall hade han minst sagt ingen bra dag.

IMG_7145

Men jomen visst, mellan allt gnäll och superkorta sovstunder så var han även så här charmig. 

Jag testade allt, vagn, babyskydd och sele, det mesta han sov var i selen i sisådär 20 minuter, men bara när jag gick runt och dammsög samtidigt. Skönt för honom men jobbigt för mig, som var aptrött. Dessutom gick hela dagen i samma stil som natten, jag spillde ut saker, ersättningen droppade över halva golvet och vi bytte otaliga bajsblöjor… Som TUR var så sov han jättebra i natt när han väl somnade, annars hade den här dagen också varit katastrof. Just nu sover han gott – men oroligt – efter att ha varit nere på makens jobb en sväng, jag har nämligen varit på linsprovning hos en optiker.

Jag är lite närsynt, med ett brytningsfel, så jag ”behöver” (inte enligt gränserna för körkort mm däremot) ha glasögon tex när jag kör bil eller kollar TV och så, men ibland känner jag att det vore gött att se lika bra utan glasögonen – därav optikerbesöket idag. Det gick bra, lite ovant och jag känner att det är något på ögat, men så länge inte linsen halkar snett så ser jag ju jättebra 🙂

Nu ska jag strax gå och hämta Lukas som är med på fritidshemmens dag på skolan, fast fortsätter det hagla/snöa så här så tar jag nog banne mig bilen bort…Vad är det här för skitväder till att vara Maj va? Må ni slippa vara ute i det här vädret, och håll tummarna för att Filip känner sig lite mer som vanligt idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s