Hoppas på en lugn dag

Usch, vaknade i natt med frossa och ont i hela kroppen och mjölkstockning i båda brösten… Inte lika mycket som förra veckan dock så det känns konstigt att jag fick feber den här gången? Eller ja, medicinskt räknas det inte som feber, har bara dryga 37 grader, men eftersom jag annars ligger på ca 35 grader så är effekten densamma.

På gott och ont är det bara jag och Filip som är hemma, maken och de stora pojkarna, med en kompis, har just åkt till Skövde för att bada. Vi får ju inte plats med en kompis i bilen nu om hela familjen ska följa med, det kan ju strula till det lite men just idag stannar vi absolut hellre hemma jag och lillebror. Just nu sover han, jag tänker försöka åtminstone vila lite samtidigt – har jättesvårt att somna dagtid men det är ändå skönt att småslumra lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s