Trädgårdsjobb

Puh, efter två sjukt intensiva dagar med hårt trädgårdsarbete så är vi nu i princip klara med två nya land – det är bara en sten som ska kapas (och växter som ska planteras) för att det ska vara helt klart.

Är vansinnigt nöjd faktiskt, ville ha dels en blomsterrabatt framför hönshuset (det är inte så vacker där inne) och dels en till potatisrabatt vid vårt andra grönsaksland. Blev riktigt bra! Igår var det jobbigt, idag var det jobbigt och gjorde dessutom ont överallt efter all träningsvärk från igår… Men det är så roligt att ha lite såna projekt, det är såååå skönt när man blir riktigt hungrig och trött, maten smakar ju liksom helt fantastiskt! Håller just på att grilla revben, maken är iväg på en golfrunda, de stora pojkarna är hos mormor och Filip sover välartat en stund så jag kan grilla (och blogga).

IMG_3826

En före-bild, från lite tidigare i våras. 

IMG_4503

Och nu en efter-bild, med ett nytt fint land att plantera i!

 

IMG_4501

Här tänker jag typ pioner kanske? Vill ha blommor som blommar hela sommaren, även framåt tidig höst helst – tar gärna emot tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s