Hjälp mig

Ok, jag behöver lite hjälp. De stora pojkarna är typ uttråkade och går varandra (och oss) på nerverna – vi försöker se till att de har kompisar att leka med men det hjälper inte alltid. Jag och maken behöver göra nåt kul känner jag, även om det lär få bli med åtminstone större delen av familjen, men jag kommer inte på nåt riktigt bra?

Barnutflykter har vi ju gjort i määäängder nu, Lalandia, Hansa-Park, Legoland och minigolf bara de sista två veckorna, så nu är det vår tur känner jag. En tripp till Borås djurpark står på schemat, men det är faktiskt mest mitt eget önskemål för jag tycker det är mysigt, barnen är lite lagom blasé och uppskattar det väl…sisådär.

Men, vad sjutton ska man göra då? Det måste ju funka att ha med barnen, men det behöver liksom inte vara riktat till dem…

Måste bara i förbifarten få visa hur duktig lillemannen (nu 3 ½ månad) blivit på att hålla upp sitt huvud, han kan t.o.m. sitta i en barnstol (med stoppning) en stund nu! Han fortsätter att vara världens goaste och gladaste unge, trots att han är rätt förkyld och snorig för tillfället. Underbara lilla bebis…

IMG_4461IMG_4460

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s