Bara skjut mig!!!

Helvetes skit, det visade sig att jag skulle få anledning att klaga idag med, på riktigt den här gången. 

I går eftermiddag rensade jag i vår häck, och enligt lagen om alltings jävlighet så drog jag på mig någon slags insektsbett, möjligen fågelloppor. I natt vaknade jag med infernalisk klåda i nacke, på och i öronen och i ljumskarna. Vi snackar hysterisk klåda… Till slut somnade jag till och ifrån, men under dagen i dag har det ploppat upp bett på hela kroppen, på armar, ben och i händerna till och med. Klådan kommer lite i vågor, men när det kliar som mest så känns det som jag ska bli galen…

Av rädsla för att det ska vara nån ohyra så har vi totalt sanerat hela huset idag, även om det nu bara är jag som har blivit biten – inte ens Filip som ligger i min säng har haft några bett. Inte så smidigt och enkelt att göra när man är själv hemma med tre barn.

Fan vet vad det är egentligen, men eventuellt har jag fått nån allergisk reaktion på betten och det är därför det kliar satan. 

Är nu riktigt jävla less på den här sommaren!!! Som grädde på moset så tycker jag dessutom att Filips egna öga ser sämre ut igen – jag orkar inte mer!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s