Inte loppor åtminstone

Det var inga loppor ändå.. Ett par dagar senare så kommer och går vad som måste vara nässelutslag om vartannat. Efter att jag fått tryck över bröstet och svårt att svälja nu ikväll så ringde jag 1177, hade väl ingen tanke om att det skulle hjälpa direkt men bara klådan är nog för att man ska försöka allt. Hon jag pratade med beordrade mig att åka in omedelbart till akuten, helst att nån skulle köra mig, men inte sjutton drar jag upp tre barn ur sängen en lördagkväll…

Åkte i alla fall in, tämligen motvilligt för det finns ju helt klart sexigare sätten att befinna sig på. Att sitta på akuten hela natten lockar inte direkt… Dock fick jag faktiskt komma in direkt, fick nål i armen utifall att och övervakas med blodtryck och syresättning i väntan på läkare, vi får väl se hur länge det dröjer. Har verkligen ingen aning om vad jag reagerat på, inte ätit nåt konstigt eller bytt tvål, schampo eller tvättmedel… Det stör mig mest, efter klådan, att inte veta vad det är!


Men suck, blev just förflyttad till en liten skrubb, fortfarande ingen läkare inom synhåll. Tur man är lite rutinerad och har med både mobilladdare och läsplatta…

Bläh vad segt, visste väl att jag borde struntat i att ringa in, lär inte bli nåt friskare av det här direkt. 

01:00, nu åker jag snart hem oavsett, har inga sömnreserver att ta av direkt, och jag blir ju inte sämre i alla fall.

01:40, besök av perplex läkare. Varken han eller jag vet vad det är, han ska konsulta nån men jag vet inte vad det ska ge. Trycket över bröstet kommer och går, just nu är den mest akuta klådan lite lugnare dock.

02:10, nehe, ingen hemgång. Ett gäng blodprover istället, några tabletter och x antal timmar till… Får väl försöka sova lite.

04:00, väcks av en sköterska som undrar hur det känns. Känner mig lagom desorienterad men tycker nog det känns ungefär som innan? Tur det är jag som är här och inte maken, i och med att jag tack och lov oftast kan sova även i såna här miljöer, åtminstone hjälpligt.

04:40, tabletterna har inte direkt hjälpt, men det känns inte värre heller. Små tecken på nån infektion i kroppen, men inte mycket, så vi bestämmer att jag äntligen kan åka hem i alla fall. Får ta det vidare med vårdcentralen om det inte ger sig, eller komma tillbaka om det blir värre.

Nu ska jag hem och sova, ska bara bli av med den här nålen först…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s