Ny bil!

Har ju faktiskt inte skrivit om att vi beställt en ny bil!

Vår gamla Peugeot 308 kombi är visserligen utan problem stor nog för oss alla fem mejl vi har redan märkt att det blir lite problem om barnen vill ha med en kompis tex. Haha, sen är det väl inte därför vi köper ny bil direkt heller, men det är en bidragande orsak. Det blir ju bilsemester i år igen och det känns skönt att köra med en helt ny bil då!

Bilen vi valt är återigen en Peugeot, 5008 den här gången, i prisklassen är det helt klart den som är snyggast tycker vi båda och utrymmet invändigt är typ oslagbart! Den kan bli 7-sitsig genom att man fäller upp en eller två stolar i bagaget, det blir plats för tre vuxna och fyra barn då totalt, låter man dem vara nere är det gott om plats för fem vuxna och en massa bagage.

Vi har valt en mörkblå, dvs inte turkos som på bilden. Hoppas att den kommer innan december!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s