Om jag får önska…

Jag tänkte skriva lite om vad jag skulle vilja med 2018. Det blir inga nyårslöften för det är bara att inse att man kan inte planera hur saker och ting blir, utan mer önskemål. Ni vet, om man får drömma lite fritt.

Jag skulle vilja skriva ”klart” min bok – eller åtminstone så pass mycket att jag har ett helt första utkast till den, dvs runt 80 000 ord. Har förstått att det sedan återstår lika mycket jobb på att göra om manuset innan man kan skicka iväg det hela.

Jag skulle vilja bli bättre på att laga och äta vegetarisk mat. Fick ju en total avsky mot kött som gravid och även om det inte hänger i sig helt så är jag liksom trött på att äta så mycket kött som man gör? Samtidigt gillar inte barnen bönor och jag tål inte nötter – två baser i mycket av den vegetariska mat jag hittat. Så vad ersätter jag köttbullarna med bäst? Falafel gillar jag och Oliver, men inte Lukas osv…

Jag skulle vilja komma ur den här depressionen och må ”som vanligt” igen.

Jag skulle vilja landa i min vanliga målvikt någon gång i början av året så jag inte behöver kämpa vidare med mina mammakilon hela året.

Jag skulle vilja komma ut på lite mer promenader, men å andra sidan brukar det faktiskt lösa sig när det blir lite trevligare väder.

Jag vill fortsätta med att komma ut med familjen i naturen och på andra små utflykter, så ofta som möjligt.

Jag vill fortsätta med att få till 3 pass träning i veckan för att må bra.

Slutligen skulle jag vilja bli bättre på att fota, det är så kul men jag har såååå lite tid att lägga på det. Jag har ju världens finaste motiv här hemma, kolla på den här lilla godingen bara!

IMG_6248IMG_6250

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s