Trött tisdag

Trött, trött, trött idag… Filip låg och gnällde och var som en elvisp i sängen hela natten eftersom han är irriterad på att han är lite täppt i näsan och snuvig, så den enda sammanhängande sömnen jag fått var mellan 05:30-07:00. Nu har han precis somnat och då borde man ju göra detsamma, men så här tidigt på förmiddagen har jag jättesvårt att somna, fråga mig runt tre i eftermiddag däremot….

Det var i alla fall fantastiskt vackert väder ute idag och jag tankade solljus så gott jag kunde på ”sövningspromenaden” – går i princip alltid samma lilla runda, den är precis lagom lång för att han ska somna gott och sen få stå stilla i uterummet när han sover – då sover han oftast bäst.

Även hönorna tankar solljus en sån här dag, även om man knappt ser dem på bilden 😉

2 reaktioner på ”Trött tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s