Fredagstips

Det är inte sådär värst ofta jag känner att jag faktiskt kan tipsa folk om saker som kanske inte är heeelt allmänt kända, men nu har jag två tips som, oavsett om ni redan vet om det eller ej, är så bra att jag ändå måste nämna dem.

Det första tipset gäller serien Dark, en Netflix originalserie som är tysk. Låt nu för all del inte det avskräcka någon, att de pratar tyska i serien glömmer man efter fem minuter, om inte annat för att man blir tämligen uppslukad av handlingen. Det är en thriller, skulle jag nog säga, som i grund och botten handlar om den tyska lilla staden Winden, där det försvinner barn. Men hur och varför försvinner de, och kanske framförallt när? Jag kan ju säga att hela första säsongen har varit så spännande att den hållit mig vaken till elva på kvällarna – vilket är ett makalöst högt betyg för en småbarnsmamma!

dark-netflix-poster_

Det andra tipset är av en HELT annan karaktär, 43apjlonk8_7332531067331_shimmering-brown_main_frontdet handlar nämligen om något så trivialt som en hårfärg, Schwarzkopf Colorexpert med Omegaplex. Nu har jag ju turen att ha mörkbrunt hår vilket gör det himla enkelt att färga håret hemma själv utan några större risker – klart det vore roligt att färga på frisörsalong men det blir liksom lite dyrt. Framförallt färgar jag väl nu för tiden för att fräscha till håret… eller nä, framförallt är det för att dölja alla vita hårstrå som dykt upp. Det är inte så många färger som håller kvar sig på grått hår dock, men den här färgen gör verkligen det! I övrigt är den lika smidig som de flesta vanliga färger, glöm bara inte att trycka i den lilla oljan som är i bruksanvisningen (har fått lägga i den i efterhand ett par gånger när jag glömt).

PS, är såklart inte sponsrad av någon av ovanstående.

2 reaktioner på ”Fredagstips

  1. Måste provkolla på Dark!

    Själv håller jag mest på och embracear (svengelskt och fint) mina gråa hårstrån. (Läste för övrigt i M Magazine som mamma prenumererar på – SKITBRA TIDNING – att hårstråna inte alls blir gråa utan vita direkt. Däremot om man har mörkt hår så upplevs det grått för att det är uppblandat med det mörka. Är man blond blandas det istället upp och upplevs som mer gulgrått. Tills all pigment är borta och då blir allt bara vitt.) Jag gillar hur som helst det grå! Högsta drömmen är att få ett sånt där riktigt helgrått/vitt svall tillslut. Inte än i och för sig, blir ju 34 i år och det känns väl lite tidigt, men jag börjar spara på dem redan nu… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s