En ny riktning

Nu på morgonen kom helt plötsligt min skrivlust tillbaka igen. Den har legat på is i en månad nu, jag har inte kommit framåt i hur handlingen skulle fortsätta. Nu tror jag att jag har bearbetat klart det och insett att jag måste ändra på handlingen. Min framtidsdystopi-värld (om det nu är ett ord) och mina huvudkaraktärer tror jag fortfarande på och även en liten del av den handling som redan finns, men själva huvudploten måste jag ändra.

Med det sagt så kan jag ju också säga att jag inte har något att ersätta den med? Hm… Men kan känner i alla fall att jag måste släppa den gamla, vilket i sig öppnar upp för nya möjligheter. Fasen vad jag skulle vilja bolla mer med er och skriva mer här, men kollar jag på skrivbloggar så verkar folk vara EXTREMT hemlighetsfulla med vad de skriver, det finns kanske en anledning till det? Eller ska jag köra på min magkänsla och delge er lite grova drag för att kunna få lite feedback?

pexels-photo-66100

Ja, det får bli en ny riktning och det känns bra! Men vart ska vi….

6 reaktioner på ”En ny riktning

  1. Alltså jag kan bara tala för egen del. Enda anledningen till att jag inte berättar vad mitt manus handlar om är för att jag är för feg! Rädd för att folk ska såga idéen, rädd för att jag ska ändra den hundra gånger till, rädd för att det inte ska bli något av det. Så säg du, om du vågar. 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s