Sur söndag

Planen för idag var att vi skulle åkt ut nu på förmiddagen, när det var lovar sol sist jag kollade vädret, och grillat i skogen vid Stråkenleden. Men när vi klev upp i morse regnade det ju i sidled så lusten att åka ut i skogen försvann, minst sagt… Kombinerat med en usel natt pga mardrömmar så är istället situationen sån att jag sitter på gymmet och känner mig på riktigt uselt humör. Det är svårt att komma på riktigt bra saker att göra med hela familjen annars, speciellt den här tiden på året – både p.g.a. väder och skruttig ekonomi just nu.

Jag vill ju inte spendera en hel helgdag på att vara sur heller, så nu måste jag snabbt komma på nåt som kan få upp humöret en bra bit. Man kunde ju tro att det skulle hjälpa att gymma men det gör det inte alls nu för tiden, det är bara ett nödvändigt ont. Att blogga hjälper lite, att få ur sig saker och få perspektiv, men jag behöver nåt roligt med. Frågan är vad. Baka nåt och fika med familjen? Japp, det är najs men jag är också lite sur på mig själv för att jag aldrig blir av med det där sista som gör att kläderna sitter som de ska. Laga mat ska jag ju göra, det är ju lite terapi så länge som jag inte behöver ha koll på barnen samtidigt. Vi får väl se, hoppas det räcker. Ska försöka skärpa mig nu och gymma klart, kanske känns allt bättre efter en lång dusch…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s