Blågrå framtidsplaner

I vårt hus, som är 11 år gammalt, finns det ett enda rum där vi har några väggar som vi inte målat eller tapetserat om sedan vi flyttade in, nämligen vardagsrummet. Här har vi haft (har) en ”randig tapet”, eller rättare sagt så tapetserade vi enfärgade tapeter liggande för att få ränder. Jag har varit så nöjd med det här väldigt länge nu, men så häromdagen kom jag på att nu var jag nog färdig med den tapeten, så nu vill jag ha en ganska mörkt gråblå färg i stället. Tror det funkar bra till både golvet (ekparkett) och köket (vita luckor och valnötsdetaljer), så nu har jag varit och hämtat lite färgprover. Insåg dock att det får bli tidigast nästa månad eftersom min lön släpar och det gör ju inte försäkringskassan på samma sätt, så det blir lite tajt den här månaden helt enkelt.

Slängde på två minuter ihop en photoshop-bild på hur jag tänker mig att det blir, ursäkta det extremt halvdana jobbet men jag har inte tid att göra det bättre just nu, det ställde till det lite i och med att den ena väggen är just randig i nuläget. Vad tror ni om det?

IMG_6540

En liten del av vardagsrummet, som det ser ut nu. 

IMG_6540 blå

Samma del, hastigt redigerat så som jag tänker att jag vill ha det i blågrått. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s