Ur spår

Idag är egentligen en rätt skön dag, men lite otursförföljd sådär. Ni vet, man är klumpig och spiller ut saker och allt man försöker ta sig för går liiite snett. Det kan ju också bero på att natten blev ganska uppbackad p.g.a. mindre nöjd bebis, vet inte om det är växtvärk, halsont, magont eller möjligen mardrömmar som spökar.

I vilket fall, nu när det kommit så mycket snö så när jag en förhoppning om att kunna åka Dumme Mosse-spåret till helgen, en lite längre utflykt i godan ro sådär. Men, förra helgen hade jag typ inget fäste, så jag kände att jag behövde byta klister-tejp på skidorna. Lite kladdigt, men inte supersvårt. När jag var klar plockar jag fram tejpen och börjar fästa den, men såklart var det bara typ 20 cm kvar på rullen… Suck. Ok, på med kläder på mig och Filip och åka till XXL, där det såklart var slut på just tekopp. Blev grymt sugen på att köpa ny utrustning pga allt utom mina skidor är mer än 20 år gammalt, men det får nog vara till vi inte är föräldralediga längre…

Åkte vidare till team Sportia där det såklart också var slut MEN där jag hade sån tur att det kom en leverans precis när jag var i affären! Därefter blev det en snabbis till Happy Homes för att hämta lite färgprover (mer om det senare) och till sist förbi Hiko för att hämta ut en bobby car Filip ska få i ettårs-present. Puh.

Nu ska jag bara få tid till att pilla bort det klistret jag satte, för det var inte samma som det nya, och sen sätta dit det nya… Nästan inget jobb alls för en skidutflykt. O.o

Det här vädret alltså!!! Underbart ju, älskar snön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s