Filip 1 år!

Vilken liten person det har blivit av den här lilla mannen! Det är så himla häftigt att den där lilla kroppen liksom rymmer en hel personlighet redan. Filip är på det stora hela väldigt nöjd och lugn, även om han låter precis som en Gremling när han är irriterad eller frustrerad. Han går utmed möblerna här hemma nu och kan även gå en liten bit och bara hålla i en hand, men på det stora är han (som tur är) tämligen försiktig av sig, så jag gissar att det dröjer några veckor innan vi får de första egna stegen. Jämfört med hans bröder, som jag ju gick över med, så är han ganska exakt ca 2-3 veckor ”efter” dem, men eftersom han kom lite tidigare med kejsarsnitt så känns det ganska logiskt, de var ju ungefär 3 veckor ”äldre” än honom när de föddes.

b_IMG_3335

Herre du milde så liten han var, i en body i strl 50 som var gigantisk. 

IMG_3415

Att det kan hända så mycket på ett år!

IMG_6654

En riktig liten pojke, som iakttar och begrundar allt han ser. 

IMG_6591

Han dansar nu, den lilla människan, hela kroppen guppar upp och ner när man sätter på musik – så charmerande!

IMG_6652IMG_6660

Idag kommer han bli firad med mango- och jordgubbstårta, ballonger och paket. Stora paketet innehåller en Bobby Car och kommer nog bli riktigt uppskattad tror jag, sen får han lite kläder (visar i morgon) och en ofantligt söt haklapp jag hittade.

IMG_6612

IMG_6609

Så mycket bus i en liten kropp!

Han blir så glad när han ser sina brorsor, och de är så väldigt bra med honom, båda två! Det är liksom inte så att han är deras lillebror så mycket som han är även deras lilla ”bebis”, så det är i princip ingen svartsjuka där får jag nog allt säga.

IMG_6567

Vårt lilla, stora, hjärta!

IMG_6579

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s