Färg på gång!

Nu är vi faktiskt äntligen igång hemma med att måla om! Gårdagen spenderades mest med att tvätta väggar, spackla och ta bort lister i vardagsrummet, samtidigt som vi måste hålla undan allt skräp så inte Filip äter upp det. Rätt skönt iofs, för då blir det inte helt kaos hemma. I dag ska jag åka och köpa färg, vi kommer ta en färg som heter Jotun Pilasterblå till köksdelen och Jotun Deco Blue till resten av vardagsrummet, så är tanken att vi i veckan och till helgen ska kunna få allting klart till påskdagen då min bror och hans sambo kommer för att fira påsk. Ska bli så kul!

pilasterblå.jpg

Jotun Pilasterblå

deco blue.jpg

Jotun Deco Blue

Dessutom passar vi på att byta ut de ekfärgade golvlisterna mot vita sådana, så det kommer nog bli riktigt bra! Återkommer såklart med resultatet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s