EN natt

I går morse var jag på bvc med Filip som då fick inte mindre än tre sprutor med vaccin (mässlingen med, den de gav vid 18 månader innan). Han var inte superlycklig över det men sov ändå kanon på förmiddagen – jag hann faktiskt måla färdig, återkommer om det – men sen fick han feber och var sååå ledsen hela eftermiddagen, kvällen och natten, trots Ipren och Alvedon 🙁

Han har ju inte haft så mycket feber sen han föddes, men vi har ändå kommit fram till två saker, han gillar inte vare sig Alvedon eller Ipren och han har en tendens att kaskadkräkas när han får feber. Det senare orsakade två olyckor i natt och där emellan har han legat på mig och varit ledsen, så de längsta stunderna med sammanhängande sömn för mig har varit ungefär en kvart. Jag känner mig lätt grötig idag och har dessutom nackspärr p.g.a. bebis på mig och då har jag sovit kasst EN natt, inte fyra år i sträck som med de andra barnen…

Nu är han faktiskt lite piggare efter att vi fick i honom Ipren i morse, så jag hoppas att det bara blir bättre nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s