Glad Påsk!

Vi inleder påsken lite halvdant här känner jag, Filip har fortfarande feber, om än lägre, och kräks med jämna mellanrum. Vanlig biverkning efter vaccin läste jag, men just det där med kräkningar har jag inte varit med om med de andra barnen. Han verkar ju dock lätt kräkas vid tex feber så det är väl därför. Har fått i honom några flaskor ersättning de här dagarna, men inte mycket och det känns alltid lite oroligt.

IMG_6831

Annars ska vi mest färdigställa vardagsrummet, köpa lite lister, sätta upp gardinstänger och hänga gardiner typ. På söndag kommer min bror och hans sambo, det ser vi mycket fram emot! Men tills dess vill vi önska er alla en riktigt glad påsk!

IMG_6840

Tycker den här bilden på Oliver och Filip blev så himla bra! Oliver är dessutom nyklippt (av moi) och fin 🙂

IMG_6826

Det är en tunn linje när man känner sig lite hängig, tur man har brorsorna som stöttar upp ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s