Vårshopping

Inlägget innehåller adlinks. 

Nu när det ÄNTLIGEN känns som det faktiskt kommer en vår så blir man ju väldigt sugen på att handla typ en helt ny garderob! Helt plötsligt känns alla stickade tröjor enormt tråkiga, samtidigt som det ju inte direkt är sommarvärme heller… Men ändå, man kan ju få drömma lite åtminstone. Jag har önskat loss lite hos Åhlens och fått ihop nedanstående:

åhlens.jpg

Skjorta i Linne // Svart Skinnväska // Byxor // Sneakers i svart skinn // Scarf // Armband (<- adlinks)

Bara att byta från stövlar till sneakers känns ju fantastiskt härligt, började nästan misströsta där ett tag kände jag. Haha, på tal om det, hemma försöker vi skynda på våren så mycket vi bara kan och är ute och krattar snö i tid och otid för att få gräsmattan att titta fram, nu är nog halva tinad men där vi skottat på norrsidan runt garageinfarten lär väl inte vallarna smälta förrän runt Valborg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s