Bortblåsta tankar

Det är rätt tomt i mitt huvud just nu känner jag, så då har det blivit lite tomt här med. Just nu sitter jag på altanen i vårsolen och försöker stå ut i all blåst för att få lite sol på kinderna, det går så där… Inne kugge Filip och sover, till slut, just nu verkar det vara motigt att både äta och sova ordentligt, hoppas på en snabbt övergående fas. De stora pojkarna är hos mormor, så kanske åker jag ner till stan eller Asecs med Filip sen för att titta på vårkläder till honom.

I går var jag på två himla trevliga möten i Stockholm med jobbet, känns nästan mer som nöjesresa när man åker med en av sina närmsta kompisar och en till otroligt trevlig kollega!

Snyggt på Haymarket!

I förrgår var jag hemma själv med barnen och fick för mig att ta med alla tre barnen till Rosenlundsbadet själv. Faktiskt gick det över all förväntan, barnen fick lite info innan om att de måste klara sig i dusch och omklädningsrum själva samt att det skulle få bli Filip som styrde över hur länge vi kunde stanna, men det var de med på och det funkade bra! Filip tyckte det var superkul att bada och var i vattnet nästan lika mycket som brorsorna. Jag hade med sulkyn in och det underlättade helt klart när jag var själv. Skönt när de stora pojkarna klarar sig så bra själva (jag hade såklart uppsikt över dem), då blir vi inte så låsta!

I helgen har vi inte så mycket inplanerat, hoppas på milt väder så vi eventuellt kan ta oss ut och grilla i skogen någonstans (kanske i Tenhult).

Ha en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s