Motsvarigheten till fönstershopping

Inlägget innehåller adlinks*. 

FASEN vad jag är shoppingsugen! Det var himla längesen jag var det, förra året var jag nyförlöst och året innan det var allt fokus på att liksom BLI gravid så min garderob ÄR verkligen eftersatt känner jag. Det blir dessutom lätt så att man känner inför sommaren att man verkligen borde köpa sig lite nya kläder men sällan har råd med att lägga några stora summor på det och då blir det något billigt istället varpå man står där utan kläder nästa sommar igen… MEN, nu ska jag skriva någon form av prioriteringslista känner jag.

Jag behöver vårskor – 35apbljbd6_7310647796345_frontoch då lite snyggare sådana. Sneakers har jag typ två som är ok, men utöver det har jag ett stort hål här. Allra helst skulle jag vilja ha både ett par svarta och ett par typ konjaksfärgade skor… Det senare är dock typ omöjligt att hitta? När det gäller svarta blev jag TOKKÄR i dessa från Nude … (adlink) Inte riktigt vad plånboken tillåter just nu bara.

 

40ap8n2smq_89873000_ahlens_front

Hål nummer två i garderoben är ju som jag tjatat om tidigare, en handväska, men här lurar jag lite på om jag ska försöka hitta en när vi åker till Kroatien möjligen? Kanske att man kan hitta en fin i skinn där, till ett vettigt pris? Vill ha en lagom stor med axelrem i skinn… Gillade den här från Wera med extra snygga axelremmar annars! Lite samma sak här som med skor, det är svårt att hitta en väska som är konjaksfärgad och som jag verkligen GILLAR, men även här har Åhlens flera stycken faktiskt.

Sen hade jag beställt ett par G-star jeans, men de visade sig vara alldeles för små (har ju bara såna jeans i garderoben och i samma modell som jag beställde dessutom, men antingen är storlekarna 54apinxmng_8055192320971_sideannorlunda när man beställer från deras huvudbutik eller så var det bara att det inte var någon stretch i alls???), så nu behöver jag fortfarande jeans… Diesel gör också himla fina jeans, jag gillar dem när de är ”lagom” tajta, dvs ska inte sitta som ett andra skinn men heller inte löst. Ungefär som de här från Diesel (adlink). Självklart vill man ha lite ljusare jeans till sommaren med… De flesta av mina gamla jeans hade ju så låg midja så de har jag skänkt till en (mycket) yngre kollega, så nu gäller det att hitta nya som funkar bättre på en trebarnskropp O.o

Förutom ovanstående så behöver jag ett oändligt antal toppar med, men just här faller jag oftast för lite billigare varianter för här tycker jag att modet varierar mest? Vissa perioder tycker jag att Gina Tricot har superfina saker, men ibland hittar jag ingenting här. HM har mest bara skit – eller i alla fall kan inte JAG hitta något i deras affärer här i stan, de är ju så sjukt röriga. Skjortor är ju alltid snyggt, men nån variation vore snyggt till sommaren, lite linnen brukar alltid gå att hitta.

Nu fyller jag ju snart år och har (till min mans stora förtret eftersom han inte tycker att det är ett riktigt paket) önskat mig en dag utan barn och familj på stan där jag kan gå och shoppa (åtminstone något litet) i lugn och ro och äta pizza med ett glas vin på Stuk med kompisar 🙂 SOM jag ser fram emot detta!

*Jag ÄR verkligen shoppingsugen nu, därav lite fler adlinks. Lite extra kul att testa nu när det är nytt med. Hittills har jag tjänat in 25 kr vilket står för hela min sammanlagda inkomst för den här bloggen sedan jag startade den för lite mer än 7 år sedan, hahaha! Jag kan dessutom garantera att jag bara lägger ut produkter jag själv gillar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s