Sötchock

Alltså jag DÖR lite… Vi har en hare som bott i och runt vår trädgård och nu i morse låg hon i vårt land och gottade sig i solen. Efter en stund skuttade hon i väg och då skulle jag in och hämta lite kaffe. Slängde ett öga där hon legat och där låg två små (nyfödda???) harungar i jorden! De är mindre än min handflata och sjukt söta… Men nu måste jag ju passa dem lite så det inte kommer en katt eller skata eller nåt! 🙈

Så söta!!!

4 reaktioner på ”Sötchock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s