Släpp taget!

De av er som följer mig och som kanske träffat Filip vet att han är glad, charmig och enkel att ha att göra med. Ni skulle nog inte känna igen den lille fisen som kryper runt här hemma nu och gnäller oavbrutet såvida vi inte antingen har honom i famnen eller håller honom i händerna och går med honom… 🙄

Precis allt man inte får pilla på SKA pillas på. Och ätas.

Det är en härlig kombination av att han inte vågar släppa taget och börjat gå själv, tandsprickning och förkylning som just nu gör att man inte kan få NÅGOT gjort här hemma. Det är nog lika frustrerande för alla i familjen…

För övrigt så är maken sjuk sedan i måndags, stackarn, med ont i kroppen och förkylning. Hade tippat på influensa om det inte var för att han inte har någon feber. Mysko. Förutom Filips förkylning är det ingen annan som är drabbad verkar det som, ja förutom att jag känner av de stora mängderna pollen.

Filips gnälliga fas är visserligen jobbig, men tro mig, vi har verkligen njutit av sommarvädret de här dagarna! Här hemma har det varit 20 grader i skuggan och jag har gått runt i shorts och linne bara! Mina blomlådor har fått penséer i sig och jag har vänt runt jorden i landen så de är redo för plantering om kanske två veckor? Vet aldrig riktigt när det är lagom så jag får väl göra som vanligt och höfta…

Inför helgen önskar jag att Filip ska våga släppa taget och börja gå själv och att maken ska bli frisk. Misstänker att inget kommer inträffa, men det ska ju i alla fall bli fint väder!

Önskar er alla en riktigt fin helg! ☀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s