Kan vi enas om att det är trendigt?

Inlägget innehåller adlinks.

Måste börja med att säga tack för kommentarerna på gårdagens inlägg på facebook, det värmer och vi ÄR ju ändå en hel del kvar med. Skönt!

Men nu flyttar jag mig raskt till dagens fundering, för obönhörligen med vårens och sommarens ankomst så närmar sig ju dagen – igen – då man ska/vill iklä sig någon form av strandplagg. Sen vad alla tycker om det, det är ju skit samma, men personligen vill jag åtminstone känna mig hyfsat bekväm i det jag har på mig, oavsett om jag är på stranden eller ej, och efter barn nr 3 så känns tanken på min numer lite fluffiga och bleka kropp i en bikini inte helt lockande. Dessutom tänker jag att det är INTE smidigt med en bikini när man har en 1-åring på höften som gärna sätter en fot på troslinningen och en hand som bestämt drar i bikiniöverdelen (jodå, jag minns hur spännande det kan bli), så i år går mina tankar till att man kanske skulle köpa sig en snygg baddräkt istället? Inbillar mig dessutom att det är ganska trendigt just nu, men det kan även vara rent önsketänkande… Det finns i alla fall mycket snyggt att välja bland, kolla här t.ex!

baddräkter.jpg

Allt ovan är baddräkter från Åhlens (adlink), så himla fina! Är sugen på den blå eller den randiga…

Sen kanske man ändå vill HA en bikini för att kunna sola i när barn sover snällt, tyst och länge i sin vagn (hahahaha). Jag är också ett stort fan av strandplagg i stil med kaftanen nedan, älskar att man känner sig strandredo men ändå lite mer klädd. Skulle väldigt gärna vilja bära med mig allt i en snygg strandväska, men det lär väl snarare bli 8 stora bags med alla ungarnas grejor, vatten, lunch, snacks, bebissaker och gud-vet-allt…

badkläder.jpg

Bikinis // Strandväska// kaftan  (adlinks)

Tycker det är så surt att sånt här brukar ta slut ganska fort, för just nu är man ju inte dösugen på att ställa sin bleka lekamen i en provhytt endast iklädd badkläder, men vill man ha något fint måste man ju nästan passa på.

3 reaktioner på ”Kan vi enas om att det är trendigt?

  1. Jag har också fått uppfattningen att det är trendigt men jag brukar ha dålig koll på sånt… Den randiga baddräkten var superfin, måste nästan springa och köpa den! Har också tänkt mig en förlåtande baddräkt i år så dina tips passade perfekt.

    Gillad av 1 person

  2. Pingback: Man kan visst köpa lycka! | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s