Sommarkänsla

Jag har lite dåligt med tid för att skriva här just nu, känner jag. Dels så kräver Lilleman 100% uppmärksamhet just nu, han vågar fortfarande inte släppa taget och gå själv utan vill att vi -helst oavbrutet- går och håller honom i handen. Svårt att få nåt gjort då, så att säga… Förutom det är det ju ändå mycket man både vill och behöver göra nu, trädgården behöver lite kärlek, huset behöver städas och alla verkar dessutom behöva äta nåt varje dag 🙄…

Vår muurikka fick luftas lite, jäkligt gott!

Vi har njutit av sommarvädret till fullo här, i torsdags var vi först och åt glass på glassfabriken nere i stan (ägglikör och jordnöt, de har bäst smaker!!!) och sen åkte vi till västersjön där vi INTE var ensamma. Tänkte Filip skulle få doppa tårna i det iskalla vattnen, men det var tydligen inte nog för herrn som ville doppa typ hela sig. För att inte tala om hur arg han blev när han till slut inte fick vara i det iskalla vattnet längre! Det bådar åtminstone gott inför semestern 😄

Sitta vid datorn och blogga när nån står och rycker en i byxbenet är nästan omöjligt, så ni får fortsätta hålla till godo med mobilbilder, då kan jag åtminstone lägga upp kortare inlägg när han är sysselsatt med nåt annat. Måste säga att jag längtar till han börjar gå själv, även om det ger andra problem, för varken han eller jag är vana vid att vara så låsta och frustrerade.

Storebrorsorna hade också kul, Oliver tog ett snabbt dopp trots det kalla vattnet.

I morgon blir det en dagsutflykt till kusten för att hälsa på bror och hans sambo, vi tänker utflykt till havet med picknick, hoppas det blir toppenväder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s