På kusten i Göteborg

Efter två långa och intensiva dagar inför Produktionsmässorna på jobbet så tänkte jag nu äntligen hinna/orka sätta mig ett par minuter och skriva om söndagens utflykt till kusten vid Göteborg (vid Lilleby). Vi åkte för att träffa barnens morbror och moster, men även för att komma ut lite bara! Vädret var ju verkligen kanon, däremot är det ju sådär populärt att åka bil tycker Filip, jag är faktiskt orolig för bilresan i sommar. Den måste ju liksom gå, så han får ju vänja sig, men jag mår verkligen fysiskt och psykiskt dåligt när han tycker det är jobbigt /tråkigt.

IMG_7318

Perfekt väder fick vi, lite molnigt men typ 27 grader i skuggan ändå!

IMG_7313

Det där med picknick alltså, det är på ett sätt mysigt men det är banne mig inte avslappnande när det kryper saker överallt (bebisar, myror och andra kryp) och man ska hålla reda på alla på en gång. 

IMG_7306

Finaste mostern och blivande mamman!

IMG_7305

Och såklart fina, alldeles lagom knäppa morbror och blivande pappa (sjukt konstigt det känns när ens lillebror ska bli pappa?)

IMG_7322

Filip gav vattenmelonen 10 mums av 10 möjliga!

I vilket fall, himla kul att träffa brorsan och Rebecka! Inte så avslappnande dock med ettåring som vill hålla handen och gå runt hela tiden, äta alla stenar och pilla på alla bitar av glas överallt… Hade varit lite enklare om han kunnat bada och leka i vattnet lite men det är ju iskallt än. Vi var rätt slut när vi kom hem den dagen, jag känner fortfarande av det iom långa dagar på jobbet med, skulle gärna haft ett par riktigt lugna dagar nu men det ser inte ut att bli så än, först lite mer jobb och sedan min lilla frustrerade 1-åring. Nåväl.

Måste bara avsluta med en bild från i kväll, det är så himla skönt när det är sånt väder att man bara kan låta en liten gosse springa runt naken i trädgården, små barnkroppar är det finaste som finns! (och jag önskar att det inte vore en sån sjuk värld utan att man hade kunnat dela med sig av såna bilder med, men det kan man ju inte!)

IMG_7335

Min nakenfis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s