Hinner ju knappt blogga…

Hektisk start på veckan igen, både med en massa jobb men sen även lite omständigheter hemma, i måndags kväll när jag kom hem hade Lukas varit allergisk i ögonen att han inte kunnat låta bli att klia så ögonen var helt igensvullna. Det var så hela ögonvitan hade blivit vätskefylld till den grad att ögat såg sprickfärdigt ut, för att inte tala om området runt ögonen. Det blev till att åka och köpa andra ögondroppar efter ordination (han får både droppar och allergi-tabletter så det är inte så att vi inte är förberedda). De hjälpte dock inte tillräckligt så efter ytterligare läkar-konsultation behandlar vi nu också för ögoninflammation… Stackarn!

Det bästa som hänt i veckan är att Filip går lite mer nu, men bara när vi ställer honom upp, haha, han har inte fattat att han kan släppa det han håller i och gå själv… Sötnos!

Igår var maken på grabbkväll så vi får väl se när han kommer hemåt i dag, de var ute i Bankeryd så han sov där. Annars blir det nog en lugn dag, hoppas kunna åka in till Åhléns en sväng som ju har börjat sin sommarrea – har inga pengar direkt men är så sjukt shoppingsugen! Återkommer med lite tips där när jag fått hem datorn, som verkar följt med maken? Jag har noll och intet traditioner angående nationaldagen, känner mest att det är skönt med en ledig dag – hur gör du? Firar du på nåt särskilt sätt?

Angående rubriken, vad lite tid jag har över till bloggen just nu, de flesta inläggen skrivs i korta omgångar i telefonen vilket inte är optimalt, men jag hoppas att det snart blir lite lugnare runt mig. Har funderat på om det är dags att sluta, men jag tycker själv det är så kul att ha den här ”dagboken” så jag vill inte tappa det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s