Veckans jobb

Har ju glömt att berätta vad jag gjorde i veckan med jobbet förresten, jag och min kollega håller ju på att designa om två av restaurangerna på Elmia och nu onsdag-torsdag var vi nere i Malmö för att kolla in lite inspiration men framförallt för att välja tyger och möbler. Så galet roligt, men även svårt och ansträngande – tänk dig att du ska bygga ett stort hus och du måste fatta alla beslut på två dagar, typ. Var TOTALT slut i huvudet när jag kom hem, men samtidigt så himla taggad!

Precis som här så var det ju 30 grader och sol, vi var mest instängda på ett kontor men på kvällen var det gott att sätta sig på en uteservering och ta en iskall öl och lite mat. Så mycket inspiration och ny energi till jobbet en resa kan ge ändå!

Veteöl och sol, kan inte bli bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s