Midsommarplaner

Jag är så glad, för på midsommar kommer min bror och hans sambo på besök! Ska bli så kul att fira midsommar ihop 😄

Vi har rätt fullt upp den här veckan, så jag kommer inte hinna ordna nåt sådär otroligt avancerat, men jag har ändå planerat lite vad vi ska käka. Beroende på vilken tid de kommer blir det lunch på sill och egna potatisar följt av jordgubbstårta (om jag orkar, annars blir det rulltårta istället). Till kvällen plockar vi nog fram muurikkan och gör paella, inte så klassiskt men gott!

Helst skulle jag vilja hinna hitta en klänning i veckan med, både till midsommar och semester (samma klänning då alltså). Sen är jag inte helt överens med min kroppsform nu, vilket gör det ännu svårare att hitta kläder som sitter som jag vill. Surt men det får bara vara så nu.

Mina vackra äppelblom som nu mer utvecklats till mängder av gröna äppelkart!

Förutom midsommar så ska jag på sommar-AW med bästa tjejkompisarna på tisdag, så jag känner mig ändå riktigt pepp på den här veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s