Skatj***l

I ett par veckors tid har vi inte kunnat plocka in några ägg från våra hönor. Vi började undra om de lade dem någon annanstans, men i morse fick jag svaret. Stod just och kollade ut i trädgården när en skata hoppar in i hönshuset och en sekund senare flyger ut med ett ägg i munnen!?! Så jävla fräcka!!! Så nu måste vi på nåt sätt få bort dem (det är två) utan att störa hönorna… De senare går ju alltså då fritt i vår trädgård om dagarna och då står dörren till hönsgården och huset öppen.

För övrigt så ska jag snart ner till hälsan med Oliver som inte blir av med sin feber, börjar misstänka bihåleinflammation… Det lutar dessutom åt att det inte blir något besök på midsommar heller, man vill ju inte att nån ska bli smittad av influensa eller vad det nu är 🙁 så synd!!! Filip hade bara lite feber en dag och har nu gått vidare till förkylning ”bara”, hoppas nu att ingen mer bli sjuk, det är inte så långt till vi ska åka på semester ju! Känner mig lite hängig med, men det kan också vara bara trötthet… Orkade iaf inte laga lunch idag så det fick bli kebab för hela slanten, vill hinna/orka städa inför midsommar med…

Insåg att jag inte fotat så mycket på sistone, det här var enda bilden jag kunde matcha till inlägget 😂😂😂

Puss på er, hoppas ni håller er friska och att ni får en trevlig midsommar!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s