Tjurskalle

Grinig är nog det ord som beskriver mig bäst just i dag. Lite för att jag är trött, men även för att det är varmt och klibbigt, ungarna vill inte ens åka och bada, ingen orkar ta tag i nåt, inte ens jag själv och då är det ändå jag som är uttråkad. Dessutom är vår semester snart slut och jag känner hur den liksom glider iväg mellan fingrarna.

Det känns så meckigt med Filip just nu, han ska hela tiden vallas runt eftersom han vägrar släppa handen eller så sitter han nånstans och stoppar ALLT i munnen. Eftersom jag är grinig p.g.a. ovanstående anledningar så har jag ingen lust att roa honom hur länge som helst heller.

De stora ungarna leker sporadiskt med kompisar, men jag har en känsla av att vi ändå vill/borde göra NÅT mer av den sista veckan, samtidigt som jag inte orkar/förmår komma på nåt riktigt bra som ändå funkar med Filip. Skulle även kunna tänka mig att greja lite i trädgården men dels är det ju så himla torrt och dels är det för varmt för att sitta och rensa i gassande sol.

Till råga på allt är det fan flugor och getingar överallt som liksom bara stör en. Ja ni hör ju, jag är nog en underbar person att umgås med just idag…

Försökte få lite sol på mig för att inte den sista solbrännan skulle försvinna helt, men det GÅR inte vara i solen om man inte har ett bad bredvid sig.

Har också ett kluvet samvete för egentligen älskar jag att det är en sån varm och skön sommar, så jag känner att jag inte ”får” gnälla på värmen och samtidigt är det ju rent ut sagt läskigt hur vädret håller på att slå ut böndernas skördar och djur. Vad sägs om att det kan regna rikligt på nätterna och vara varmt och soligt på dagarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s