Barnvakt

Vi hade en idé om att vår granntjej som går i nian skulle kunna passa Filip ibland eftersom vi inte har så mycket barnvakt annars och det visade hon sig väldigt gärna vilja! Hon var inne här lite i går och hängde med oss för att lära känna honom lite och nu idag hämtade hon honom för att testa att gå till lekparken en sväng nu när vi är hemma, ifall det skulle vara nåt. Han tittade lite efter mig när de gick, men sen såg han en bil och släppte alla andra tankar!

Känns roligt, konstigt och skönt att få möjligheten att få ett par timmar själva någon gång ibland.

Filip är ju himla lätt att ha att göra med så jag tänker att det inte bör vara några problem. De stora pojkarna tänker jag också får vara hemma, fast de klarar ju sig själva – sätter vi på en film märker de nog inte ens att vi är iväg 😂.

Nu hoppas jag att hon tycker det är roligt och att det funkar med Filip, så ser jag framför mig en möjlighet att nån gång i bland kunna åka ut med bara maken och tex gå på restaurang!

Sötast av alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s