Njuthelg

Vilket gott veckoslut jag har haft! I går var jag först och hälsade på en av mina bästa vänner som nyss fått en bedårande liten bebis och efter det var jag så glad och full av energi att jag fick hur mycket som verkar gjort! Jag hann plocka in äpplen, göra saft och mos, städa och laga mat inför helgen. Frös in tärnade äppelbitar med, att kunna göra paj på i vinter. Det känns så oerhört tillfredsställande att fylla frysen med sånt, dels för att man tar tillvara på det som finns och dels för att man vet att man kommer bli glad över det i vinter!

I dag är de stora barnen hos mormor, s vi har passat på att få i ordning på det sista runt barnens rum (behöver köpa nån hylla och sätta upp nån tavla med bara) och allt skräp från dessa som samlats i tvättstuga och garage. Kul när man får lite feeling ändå!

Mer vi har haft det riktigt gott med, lekt med Filip, fikat och just nu ätit en riktigt bra ostbricka över en flaska prosecco, så som sagt, en fantastisk helg och den är inte slut än…

Promenad mellan regnen.

Hur är din helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s