Höstlistan

Läste senast häromdagen en höstlista, den här gången hos Emmas Vintage, och eftersom jag inte kan hålla mig ifrån listor kommer här min variant!

Hur känner du inför hösten 2018?

Tja, jag känner att jag är himla redo för en nystart känner jag. Hösten är ju en favorittid att strukturera upp allt från inredning (barnens rum) till träning och jobb.

Vad är dina planer?

Jag planerar att ta reda på varför jag fortfarande tappar mängder med hår, har hur länge som helst varit inne på att min sköldkörtel strular pga jag har ALLA symptom som existerar på hypotereos, men när jag testade för ett par år sedan visade det inget. Nu känner jag återigen att det börjar bli akut att reda i vad som är fel innan jag tappar ALLT hår – mitt hår är den ytliga del av min personlighet som betyder allra mest för mig så det är en stor (och väldigt ledsam) grej. Jag planerar också att driva frågan om att få gå en utbildning i projektledning så hårt jag bara kan på jobbet, även om det kanske får bli efter november när arbetsbelastningen minskar något.

Vad är ditt favoritkaffe?

MYCKET kaffe är mitt favoritkaffe. Jag gillar brygg eller kokkaffe bäst och vill gärna ha en balja i taget, mycket hellre än en liten cappuccino eller espresso.

IMG_6453

Lite hemgjord Apfelstrudel till kaffet med, tack. 

Din höstuniform?

Åh, av alla årstider så är ju kläderna på hösten allra bäst! Jag vill ha boots, jeans och en fin top/stickad tröja (fryser ju jämt så det går fort över på stickade tröjor). Drömmer våta drömmar om att någon ska säga att jag vunnit en helt ny garderob…. Hemma vill jag byta till vandringsbrallor, kängor och en fleece!

Snyggaste höstaccessoaren?

Åh, accessoarer är min svaga punkt som jag försöker bli bättre på, men en snygg väska, fina boots (ej spons) eller en snygg (varm) scarf? Fast fortsätter jag tappa mer hår får jag väl snarare börja bära mössa… 😦

img_3235

ÄLSKAR mina boots! 

Vad är värst – kylan eller mörkret?

Trots att jag är så frusen så måste jag svara mörkret här, för det blir så sjukt jobbigt. Man blir så trött och orkar ingenting efter jobbet, vilket bara gör att det känns som man inte gör något annat än jobbar och sover.

Top 3 godast höstmat?

Efter sommarens grillning så ÄR det verkligen en klassiker att gå på de efterlängtade mustiga grytorna igen, de man är så trött på efter vintern sedan. Tätt följt blir det av en kantarellmacka som mest existerar i fantasin pga min oförmåga att hitta kantareller. Därefter kommer en riktig klassiker, Dillkött!

En utflykt du vill göra i höst?

Massor med utflykter till skogen med familjen! Även om inte alla blir lika perfekta som den i lördags så är det så mysigt. Dessutom nästan gratis (bra när man är föräldraledig).

IMG_8723

En film jag vill se på bio i höst?

Eh, har typ noll koll på vad som kommer i höst? Ska jag gå på bio så vill jag ha en riktig storfilm med massa effekter som inte kommer fram så bra hemma, så något underhållande med en massa action och spänning tack!

Spel jag vill spela i höst?

Nya Tomb Raider har ju precis släppts och ska inhandlas vid löning, det ser jag fram emot massor. Sedan kommer ju även Fallout 76 om någon månad eller två, det längtar jag massor till.

maxresdefault-1-768x432

Alltså, på det stora hela har jag försiktiga förhoppningar om den här hösten, även om en hel del grejor är bortom min förmåga att påverka. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s