Den gyllene medelåldern?

Nästa år händer det – både jag och maken fyller 40 år. Dessutom kommer vi då till hösten ha varit tillsammans i hela 20 (!!!) år, vilket kanske tekniskt sätt är mer att fira?

Men just det här med att fira… Vad ska man hitta på? Vet inte om jag känner för en klassisk fest – de som är oss närmast är inte så jättemånga så stor fest blir lite galet – om man inte bjuder en drös vänner man kanske inte normalt sett umgås med, men det känns inte så aktuellt. Ska man resa bort? Vi kommer ju ha barnen med oss hela tiden och ska man resa någonstans blir det ju lätt fokus på just dem för att det ska bli trevligt, men samtidigt kanske jag INTE känner att jag vill ha dem i absolut fokus just vid det här tillfället, samtidigt som jag vill att de ska tycka det är ok med.

Jag bryr mig inte ett dugg om vad folk i allmänhet gör när de fyller 40, men jag behöver lite tips på hur vi skulle kunna fira, för just nu kommer jag bara på att:

  1. Gå ut och käka med närmsta vännerna. Okomplicerat och det kommer vi nog göra, men det känns inte som det utesluter något mer?
  2. Resa nånstans??? När, var hur? Helst inte ett badhotell men samtidigt blir det ju en bra semester om barnen är hyfsat nöjda… Hjälp?
  3. Ha fest. Nä, vi stryker den här. Eller?
IMG_6279

Bästa halvorna ❤ 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s